Vergoedingen en Tarieven

 
Fysiotherapie wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed
De behandelingen komen voor uw eigen rekening, indien u geen aanvullende zorgverzekering heeft
 
Als u in aanmerking komt voor een zogenaamde chronische aandoening, dan worden de behandelingen vanaf de 21e behandeling vanuit de basisverzekering vergoed. Dit betekent dat de eerste 20 behandelingen dus vanuit uw aanvullende verzekering worden vergoed.

In uw polisvoorwaarden leest u voor hoeveel behandelingen u bent verzekerd. Wij hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat wij direct voor u declareren bij uw verzekeraar, u hoeft hiervoor dus niets te doen. De behandelingen die worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering, vallen niet onder het verplichte eigen risico.

Indien u niet, of niet voldoende, bent verzekerd voor fysiotherapie, ontvangt u van ons een factuur. Ook wanneer u uw afspraak niet tijdig annuleert (24 uur voor de behandeling staat gepland), wordt de afspraak bij u in rekening gebracht. Wij kunnen een niet op tijd afgemelde afspraak namelijk niet bij uw verzekering declareren. Dit is conform de landelijk geldende afspraken.
 
Tarieven 2021
 
€ 33,50
€ 47,00
€ 39,50

€ 42,50
€ 56,00
€ 49,50
 
€ 43,50
€ 43,50
€ 57,00

€ 48,50
€ 58,50
 
 
* Screening = als u geen verwijzing van uw huisarts/specialist heeft gekregen, dient uw fysiotherapeut u te screenen om er zeker van te zijn dat u bij de fysiotherapeut op de juiste plek bent.